Om oss

Gisle Lüssenhop

Daglig leder / partner

Utdannet ingeniør innen teknisk salg i 1996 og har nærmere 25 års erfaring innen teknisk salg, problemløser og innkjøpsansvar av lagervarer og skaffevarer til prosjekter. 

Gisle har tidligere hatt ansvar for kompetansebygging til selgere, og holdt kurs innen innkjøp av løfteutstyr til kunder.

Gisle vil ha ansvaret for daglig drift, samt innkjøp av lagervarer og bygge relasjoner til våre samarbeidspartnere. I tillegg vil han være selger og problemløser for våre kunder. 

Pål Kenneth Haugsvær

Driftsansvarlig / partner

Utdannet maskiningeniør i 2007 og har nærmere 15 års erfaring fra løftebransjen innen design, salg, produksjon og sertifisering av løfteredskaper. 

Pål Kenneth har høy kompetanse og erfaring innen regelverket for løfteutstyr og etterlevelse av kvalitetssystemer.

Pål Kenneth vil være Stropp AS sin utførende ingeniør på tegning og analyse. I tillegg vil han ha ansvar for HMSK-systemer og være faglig leder for den sakkyndige virksomhet til selskapet.

Hogne Øverbø

Salgsleder / partner

Utdannet innen markedsføring og har nærmere 20 års erfaring innen teknisk salg og produksjon av løfteredskaper. Hogne er en kompetanseperson som kommer både kunder og ansatte til god nytte.

Hogne vil ha ansvar for kundeoppfølging og produktportefølje. I tillegg vil han være selger og problemløser for våre kunder.

Ole-Kristian Smørdal

Salg og ordrekontor

Ole-Kristian har over 30 års erfaring innen teknisk salg. Han har en høy kompetanse innen løfteredskaper og rustfritt/galvanisert redskap.

Ole-Kristian er hovedansvarlig for oppfølging av innkomne ordrer, og følger tett opp kunder, forespørsler og tilbud.