Rustfritt / syrefast ståltau og øvrige produkter

Stropp AS representer en av de største importørene i Europa av rustfrie/syrefaste produkter og ståltau (Marinetech Edelstahl GmbH) . På vårt lager i Godvik lagerfører vi de vanligste produktene. I tillegg kan vi levere et stort produktspekter og størrelser fra hovedlageret i Tyskland.

Bruksområder

1. ENGOSHANDEL
Vi kan tilby grossister vårt komplette salgsprogram, og spesial tilpasse forpakning i salgbare antall og forpakning. Vi har et bredt spennende produktsepter til båt butikker og seilmakere.

2. KREVENDE INDUSTRI
Vi har rustfri/syrefaste produkter til kraftindustrien som vindmøller og solceller. I tillegg har vi produkter til kjemisk industri, konstruksjons- og produksjonsbedrifter.

3. MARITIM SEKTOR
Vi har rustfrie/syrefaste produkter til skipsindustri, småbåtprodusenter, marinaer og båthavner samt fiskeindustrien.

4. ARKITEKTUR OG KONSTRUKSJON
Vi har rustfrie/syrefaste produkter til vindu og fasade konstruksjoner, rekkverk til trapper, terrasser og balustrader, montering av skyggeseil, trekonstruksjoner, lekeplasser og sportsarenaer, landskapsutsmykking og svømmebasseng områder.

5. SPORT OG FRITID
Vi har rustfrie/syrefaste produkter til lek og fritid, til våre kjæledyr, vannsport og treningsapparater.

6. LANDBRUK
Vi har rustfrie/syrefaste produkter til rengjøring og vedlikehold, fjerning av gjødsel, akvakultur – fiskeoppdrett, dam forvaltning og hagedammer. Der er produkter til landbruksmaskiner og drivhus.