Vi i Stropp AS er stolte av å kunngjøre at vi har lansert vår nye hjemmeside! Den nye nettsiden er enklere å navigere, mer informativ og mer brukervennlig. Vi ønsket å gi våre kunder en bedre online opplevelse når de besøker vår side, og vi tror at vår nye design vil oppfylle dette ønsket. På vår nye hjemmeside vil kundene kunne finne all nødvendig informasjon om våre produkter og tjenester, samt få en bedre forståelse av vår visjon og våre verdier som selskap. Vi har også integrert en nyhetseksjon hvor vi vil dele relevant informasjon om industrien og selskapet vårt.

Vi er sikre på at vår nye hjemmeside vil bidra til å styrke vårt forhold til eksisterende kunder og tiltrekke oss nye kunder. Vi håper at våre kunder vil sette pris på den forbedrede brukeropplevelsen og at de vil finne det enklere å få tak i den informasjonen de trenger. Vi ser frem til å motta tilbakemeldinger fra våre kunder om hva de synes om vår nye side og hvordan vi kan fortsette å forbedre oss. Vi tror at vår nye hjemmeside vil bidra til å posisjonere oss som en ledende aktør i markedet og vi er svært begeistret for å se hva fremtiden vil bringe.